05. 03. 2013

JAFFO družina

klijent: Jaffa Crvenka

Jaffolitankama je bila potrebna pomoć u kreiranju nove brend strategije koja bi im osigurala dalje postojanje u okviru Jaffa porodice.

01-jaffo-pack-redesign-01

02-jaffo-pakovanja-skice-popular

JAFFO smo posmatrali kao brend koji komunicira pre svega sa najmlađom populacijom, kreirajući u skladu sa tim i celokupan vizuelni identitet. Na kraju kreativnog procesa čitav brend bio je preobražen, dok je zadržano postojeće ime, a poboljšan kvalitet proizvoda.

03-jaffo-pakovanja-popular

U okviru nove komunikacione platforme kreirali smo 5 različitih karaktera koji odgovaraju različitim ukusima proizvoda, dajući svakom posebno ime, izgled i osobine. Na taj način smo uspeli da realizujemo ideju klijenta o postojanju maskote brenda, stvorivši karaktere čiji likovi se nalaze na samim pakovanjima, zajedno čineći maskote.

04-jaffo-majice-popular

pazkd1packd2

 

 

 

 

 

 

 

 

Osim TV spotova, kampanja koja se temelji na novoj platformi uključuje i postavljanje novog mini sajta, kao i promocije putem različitih materijala na mestima prodaje. Osmislili smo i zabavne aplikacije – mobilni budilnik JAFFO Jutro! i facebook igricu JAFFOTAPANJE brodova.

06-bill-kampanja-1-popular

07-bill-kampanja-2-popular

08-cl-kampanja-popular